Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για υλοποίηση «θεματικής εβδομάδας» και για την έναρξη των εξετάσεων.

Την ερχόμενη εβδομάδα, από 22 έως 26 Μαΐου 2017, που είναι και η τελευταία του φετινού διδακτικού έτους, πρόκειται να υλοποιηθεί, όπως είναι προγραμματισμένο, ο θεσμός της «Θεματικής Εβδομάδας» σύμφωνα με πρόγραμμα ενημερωτικών παρεμβάσεων που είχε σταλεί προς έγκριση στους αρμόδιους Σχολικού Συμβούλους. Οι ενημερωτικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σε θεματολογία που είναι αναρτημένη στην πλάγια στήλη της ιστοσελίδας.
Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, την Τετάρτη 24-5-2017, θα επισκεφτούν το σχολείο πιστοποιημένες επιμορφώτριες από το Κέντρο Υγείας Αγ. Νικολάου  για ενημερωτικές παρεμβάσεις προς τους μαθητές σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος και των εξαρτήσεων. Επίσης, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί, εμβόλιμα, διατμηματικό ενδοσχολικό τουρνουά πετοσφαίρισης (βόλεϊ) από μικτές ομάδες αγοριών-κοριτσιών.

Την Τρίτη 30-5-2017 το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω συμμετοχής των καθηγητών της Χαλκιδικής στην ετήσια συνέλευση του κλάδου.


Από 1-6-2017 ξεκινούν οι προαγωγικές-απολυτήριες εξετάσεις σχολικού έτους 2016-17 κατά τις οποίες οι μαθητές θα εξεταστούν, γραπτώς, στα μαθήματα: Γλώσσα/Λογοτεχνία, Ιστορία, Μαθηματικά και Φυσική. Το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου θα ανακοινωθεί στους μαθητές και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα εντός των ημερών.