Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Με δύο μετάλλια επέστρεψε η αντιπροσωπεία του Γυμνασίου Ορμύλιας από τους αγώνες στίβου Γυμνασίων Χαλκιδικής.

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 18-5-2017 στο στάδιο Πολυγύρου οι αγώνες στίβου μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων της Χαλκιδικής για το σχολικό έτος 2016-17. Στους αγώνες συμμετείχε επταμελής αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Ορμύλιας (συνοδευόμενη από τον Δ/ντή του σχολείου Παναγιώτη Ιωαννίδη) που έλαβαν μέρος στα εξής αγωνίσματα: 80μ. αγοριών (Χατζηπολύζης), 80μ. κοριτσιών (Τσενάι), 600 μ. αγοριών (Κόκα), άλμα εις μήκος αγοριών (Μαυρομάτης), άλμα εις μήκος κοριτσιών (Συκιώτη), σφαιροβολία αγοριών (Μιμάνι) και σφαιροβολία κοριτσιών (Γιοματάρη).

Οι παραπάνω μαθητές/τριες επελέγησαν κατόπιν των ενδοσχολικών αγώνων πρόκρισης στα συγκεκριμένα αγωνίσματα (που περιελάμβανε η προκήρυξη του αγώνα), οι οποίοι διεξήχθησαν στο στάδιο της Ορμύλιας τη Δευτέρα 15-5-2017.


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ορμύλιας συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο στους αγώνες, για την αγωνιστική τους προσπάθεια, ιδιαίτερα όμως τον Χάρη Μαυρομάτη και την Σταματία Γιοματάρη που κατάφεραν να διακριθούν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στα αγωνίσματά τους (άλμα εις μήκος και σφαιροβολία, αντίστοιχα) καθώς και την Έρικα Τσενάι η οποία προκρίθηκε στον τελικό τον 80 μ.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις απονομές και την τελετή λήξης: