Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στην 1η θέση ο Παπαδημητρίου και στην 3η ο Ιωαννίδης στον πρώτο "Γύρο Πυλαίας".

Δύο εκπρόσωποι της Ορμύλιας ανέβηκαν στο βάθρο της τριάδας των νικητών στην πρώτη διοργάνωση του «Γύρου Πυλαίας» που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 16-12-2012.  Ο αγώνας είχε απόσταση  14.800 μ. και κινήθηκε στις ανατολικές παρυφές  της πόλης της Θεσσαλονίκης.  Ήταν αγώνας τύπου «multi-terrain», δεδομένου ότι κατά μήκος της διαδρομής εναλλασσόταν πολλοί διαφορετικοί τύποι εδάφους: ασφάλτινοι δρόμοι αλλά και  χωματόδρομοι, λασπωμένα μονοπάτια, υγρά  ρέματα, κλπ, με συνεχείς υψομετρικές αυξομειώσεις!
Στον αγώνα πρώτος τερμάτισε ο  Ορμυλιώτης αθλητής Αντώνης Παπαδημητρίου που φέτος είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος δεδομένου ότι  έχει πρωτεύσει σε σειρά αγώνων στους οποίους έχει συμμετάσχει. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο διευθυντής του Γυμνασίου Ορμύλιας, Παναγιώτης Ιωαννίδης, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση (και 1ος στην ηλικιακή κατηγορία  άνω των 35 ετών).
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παπαδημητρίου λόγω της 6ης θέσης που κατέλαβε πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου έχει επιλεγεί από την ελληνική ομοσπονδία στίβου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή μαραθώνιο του Χιούστον του Τέξας (Η.Π.Α.) ο οποίος θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.  Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης είχαν την ευκαιρία, στο περιθώριο του αγώνα, να ανταλλάξουν πληροφορίες για τον επικείμενο διεθνή μαραθώνιο του Χιούστον αφού πριν από δέκα χρόνια (το 2002) στον ίδιο διεθνή αμερικανικό μαραθώνιο είχε συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας και ο Π. Ιωαννίδης.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκκίνηση και τις απονομές του σημερινού αγώνα στην Πυλαία.