Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Την περασμένη Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, με την ευκαιρία της λήξης του διδακτικού έτους πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου δύο αξιόλογες εκθέσεις στις οποίες ολόκληρη η σχολική κοινότητα (μαθητές, καθηγητές και γονείς – κηδεμόνες) είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα αποτελέσματα της δημιουργικής εργασίας (ατομικής ή ομαδικής) μαθητών του σχολείου μας:

(α) στο μάθημα των εικαστικών όπου, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας καλλιτεχνικών κ. Φανής Μποντούρογλου, οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου παρουσίασαν μεγάλο αριθμό εικαστικών έργων που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

(β) στο μάθημα της τεχνολογίας όπου με την καθοδήγηση του καθηγητή τεχνολογίας κ.  Γιάννη Μπόκια, οι μαθητές παρουσίασαν πλήθος κατασκευών και μακετών που δημιούργησαν στα πλαίσια του μαθήματος.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τους μαγευτικούς ήχους του βιολιού να πλημμυρίζουν το χώρο, μια που ο καθηγητής μουσικής του σχολείου μας κ. Παναγιώτης Μουστακίδης, συνοδευόμενος από μουσικό σύνολο κρουστών οργάνων παιγμένων από μαθητές του γυμνασίου, φρόντισε να μας χαρίσει μερικές εξαίσιες μελωδίες, υπογραμμίζοντας έτσι τον πολιτιστικό χαρακτήρα της ημέρας.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο μενού των σελίδων, δεξιά, όπου υπάρχει η ένδειξη "εικαστικές δημιουργίες 2011-12" και "κατασκευές τεχνολογίας 2011-12" αντίστοιχα.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις μαθητικές κατασκευές στο πλαίσιο του μαθήματος της τεχνολογίας και στα επόμενα βίντεο την μουσική εισαγωγή της εκδήλωσης: