Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, αναστέλλεται η λειτουργία του συνόλου των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας από σήμερα, 11-03-2020 και για 14 ημέρες, ως και τις 24-03-2020, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19). Κατά συνέπεια και το Γυμνάσιο και το ΓΕ.Λ. Ορμύλιας θα παραμείνουν κλειστά ως τις 24-03-2020 (τουλάχιστον).

Για οτιδήποτε νεότερο, για ενδεχόμενη νέα απόφαση, για τρόπους αναπλήρωσης των μαθημάτων, για πιθανή εφαρμογή διαδικασίας εξ αποστάσεως διδασκαλίας καθώς και για το τί θα ισχύσει για την 25η Μαρτίου (για την οποία προς το παρόν έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις), καλό είναι να παρακολουθείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της πολιτείας. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι σχετικό και μέσω του παρόντος ιστοτόπου τον οποίο θα πρέπει τακτικά να παρακολουθείτε.

Ακολουθεί το Φ.Ε.Κ. της Κ.Υ.Α. (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) σχετικά με την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.