Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό διατμηματικό τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 του Γυμνασίου Ορμύλιας: Νικήτρια η ομάδα του Γ2.

Ύστερα από πρωτοβουλία του Γιάννη Μπόκια (που διδάσκει στο σχολείο μας τα μαθήματα της Τεχνολογίας και της Χημείας), σε μια προσπάθεια να αντισταθμιστεί η μη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια (λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων) αθλητικών πρωταθλημάτων για τα γυμνάσια, πραγματοποιήθηκε - όπως και πέρσι - εσωτερικό διατμηματικό τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6. 

Την περασμένη Παρασκευή (28-02-2014) ήταν η ημέρα διεξαγωγής των ημιτελικών και το τουρνουά ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη (4-03-2014) με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στο Γ2 και το Β1. Ο αγώνας ανέδειξε νικητή το Γ2, ωστόσο οι παίκτες όλων των τμημάτων, ήδη από τα προκριματικά, έδειξαν, όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλο πάθος και αξιοσημείωτη αγωνιστικότητα και βέβαια οι θεατές εκδήλωσαν τον ανάλογο ενθουσιασμό  …ασχέτως αποτελέσματος.


Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στον κ. Μπόκια που είχε το γενικό πρόσταγμα για τη διοργάνωση του τουρνουά, αναλαμβάνοντας και τη διαιτησία στους περισσότερους αγώνες, στον κ. Βογιατζή, που επίσης διαιτήτευσε και στη κα Μάλλιου που τους βοήθησε και βέβαια σε όλους τους συμμετέχοντες, νικητές και ηττημένους, γιατί πάνω απ’ όλα μετράει η προσπάθεια και ο αγώνας!
Κάποια πρόσκαιρη αναστάτωση του σχολείου ήταν η αναπόφευκτη παρενέργεια του εγχειρήματος, την οποία θα φροντίσουμε να απαλείψουμε στην επόμενη διοργάνωση του χρόνου.
Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα:









 Εν όψει της διεξαγωγής του τουρνουά, υπό την επίβλεψη του κ. Μπόκια και τη βοήθεια της γυμνάστρια κας Μάλλιου και του επιστάτη του σχολείου του κ. Χρήστου Ζαφείρη, ομάδα εθελοντών μαθητών επιμελήθηκε τη διαγράμμιση του γηπέδου (για μπάσκετ-ποδόσφαιρο και χάντμπολ).




Πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν!