Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΕΩΣ 18.03.2021 - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 Ενημερώνω ότι, λόγω της συρροής κρουσμάτων Covid-19, με απόφαση του ο Δ/ντή Β/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής, κατόπιν εισήγησης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περ/κής Ενότητας Χαλκιδικής, αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία του Γυμνασίου Ορμύλιας από σήμερα 8.03.2021 μέχρι και τις 18.03.2021. 

Έως τότε, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα συνεχιστεί εξ αποστάσεως (τηλεκπαίδευση), μέσω της πλατφόρμας Webex, σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα. Οι απουσίες υπολογίζονται κανονικά.

Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των γύρω σας. Να τηρείτε όλοι σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης και, όσοι βρίσκονται σε καραντίνα, να τηρείτε τους περιορισμούς. 
Σε περίπτωση που εμφανιστούν σε κάποιον/-α από τους μαθητές/-τριες ή/και σε μέλη των οικογενειών τους τα γνωστά συμπτώματα (πυρετός, βήχας, κλπ) ή σε περίπτωση διαγνωσμένου κρούσματος, οφείλετε να ενημερώνετε άμεσα το σχολείο, διότι και το σχολείο με τη σειρά του οφείλει να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες για κρούσματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

Ο Δ/ντής του Γ/σίου Ορμύλιας

Παν. Ιωαννίδης