Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγιεννιάτικη γιορτή Γυμνασίου και ΓΕ.Λ. Ορμύλιας

Η τελευταία μέρα των μαθημάτων, πριν κλείσουν τα σχολεία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, είναι μία μέρα που συνήθως περνάει κάπως δύσκολα στα σχολεία αφού όλοι, και ιδίως οι μαθητές, ανυπομονώντας, όπως είναι φυσικό, για την έναρξη των διακοπών, κυριολεκτικά …δεν κρατιούνται. 
Μία ομαλή μετάβαση απ’ τη φάση των μαθημάτων σ’ εκείνη των διακοπών, που δίνει και άριστη ευκαιρία για να περάσουν όλοι μερικές όμορφες στιγμές, για σύσφιξη των σχέσεων και ανταλλαγή ευχών στο πνεύμα των γιορτινών ημερών που ακολουθούν, επιτυγχάνεται με τις σχολικές χριστουγεννιάτικες γιορτές, σαν αυτή που οργανώθηκε στο σχολείο μας την Παρασκευή 24.12.2016. 
Κατόπιν πρωτοβουλίας της θεολόγου κ. Κιάκου, που είχε και τον γενικό συντονισμό, οι μαθητές των δυο σχολείων, με την βοήθεια των οικογενειών τους, έφεραν στο σχολείο διάφορα εδέσματα, πίτες, γλυκίσματα, αναψυκτικά, κλπ. Οργανώθηκαν, έτσι, πλούσιοι μπουφέδες, κατάφορτοι με λαχταριστές λιχουδιές, γευστικές προκλήσεις για κάθε γούστο, ώστε όλοι να μπορούν να δοκιμάσουν κάτι, σε μία ατμόσφαιρα χαλαρή και γιορτινή, δίπλα στο στολισμένο δένδρο, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών...

Οι σύλλογοι διδασκόντων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της Ορμύλιας, ευχαριστούν τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών για την ανταπόκρισή τους και τους εύχονται ολόψυχα: «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος»!

Συγχαρητήρια στην κ. Κιάκου και στους εθελοντές μαθητές που την βοήθησαν.

Και του χρόνου με υγεία!