Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Σύνδεσμοι (link) στο webex, των εκπαιδευτικών Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Παρακάτω είναι οι σύνδεσμοι (link) για είσοδο των μαθητών/-τριών στις ψηφιακές αίθουσες στο webex των εκπαιδευτικών Ενισχυτικής Διδασκαλίας:

(α) της κ. Αϊβάζογλου, που διδάσκει τα θετικά μαθήματα (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία)

https://minedu-secondary.webex.com/meet/saivazoglo

(β) της κ. Τουράνη, που διδάσκει τα φιλολογικά μαθήματα (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία και Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία).

https://minedu-secondary.webex.com/meet/mtourani 

Η ώρα έναρξης των μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας είναι στις 14.30 σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας έχει σταλεί προ ημερών από την κ. Μισιχρόνη. 

Θυμίζω ότι υπάρχει ένα τμήμα για κάθε τάξη. Σημειώνω επίσης ότι αν κάποιος μαθητής/-τρια ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να αρχίσει να συμμετέχει και από σήμερα, ακόμα κι αν δεν είχε καταθέσει προηγουμένως αίτηση του κηδεμόνα. Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί αργότερα. Επίσης, είναι δυνατόν κάποιος μαθητής/-τρια να παρακολουθεί κάποιες ώρες του προγράμματος που τον βολεύουν - όχι αναγκαστικά όλες τις ώρες. Καλό όμως είναι να υπάρχει τακτική παρακολούθηση. Ιδίως μαθητές που δυσκολεύονται στα αντίστοιχα μαθήματα είναι καλό να παρακολουθούν την ενισχυτική διδασκαλία για να βοηθηθούν, να καλύψουν ενδεχόμενα κενά τους, κλπ, αφού κατ'  ουσίαν πρόκειται για δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που παρέχει το κράτος.

Σε λίγες μέρες θα σας σταλεί και ο σύνδεσμος για την αίθουσα webex και της κ. Τουράνη, η οποία θα διδάσκει τα φιλολογικά μαθήματα (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία και Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία). Μέχρι να σας σταλεί ο σύνδεσμος (link) της κ. Τουράνη, θα παρακολουθείτε τα μαθήματα μέσω του συνδέσμου της κ. Μισιχρόνη.

Ο Δ/ντής του Γ/σίου Ορμύλιας

Παν. Ιωαννίδης